O nama

MBS METALLBAU


MBS Metallbau d.o.o. započinje svoju priču u aprilu 2019. godine i sa prvim nalogom u januaru 2021. pokreće proizvodni proces.

Vlasnik i direktor Ettore Scheiflinger je za svoju drugu proizvodnu lokaciju izabrao Smederevsku Palanku u Srbiji i formirao pouzdan tim koji podržava njegovu viziju. Kompetencije firme MBS Metallbau d.o.o. leže u izradi nosećih i arhitektonskih čeličnih konstrukcija za industrijsku i komercijalnu namenu i garantujemo Vam najprofesionalniju realizaciju postavljenih zahteva.KVALITETAN PROIZVOD

Naš kvalitet odgovara standardima EN 1090-2 EXC2, EN ISO 3834-2 i ISO 9001:2015. Koristimo isključivo materijal sa dokazima o „evropskom poreklu“, a podrazumeva se da su atesti materijala sastavni deo naše dokumentacije.


ŠIROK SPEKTAR USLUGA

Bilo da se radi o nosećim ili arhitektonskim čeličnim konstrukcijama (metalna galanterija) - za naše kupce smo pouzdani partneri i kvalifikovani konsultanti. Možemo da Vam ponudimo i sledeće usluge: sečenje na plazmi ili trakastoj testeri, autogeno sečenje; bušenje, savijanje, zavarivanje i bravarski radovi.


SAVETOVANJE & PROJEKTOVANJE

Vaše upite možemo da obrađujemo na nemačkom, engleskom i srpskom jeziku. Prema Vašoj želji to može da se realizuje usmeno ili pismeno, tako da ne postoje jezičke barijere.


DINAMIČAN TIM

Stručan kadar u administraciji i proizvodnji garantuje fleksibilnost našim kupcima. Naši zaposleni rade na savremenim mašinama koje se uglavnom baziraju na NC i CNC tehnologiji.


ZADOVOLJSTVO KUPACA

Što je veća pouzdanost isporuke, veće je i zadovoljstvo kupaca – na nas se možete osloniti! Mi ćemo se pobrinuti i oko svih logističkih i carinskih formalnosti vezanih za isporuku Vaših porudžbina. Temelj filozofije naše firme čine zadovoljni kupci, što znači da dugoročni poslovni odnosi počivaju na partnerstvu.


POSTUPCI NANOŠENJA PREVLAKA

Naši partneri iz okruženja mogu da se pobrinu i za antikorozivnu zaštitu. Toplo cinkovanje, plastifikacija, farbanje i peskarenje u skladu sa važećim standardima – stoga u zavisnosti od Vaših potreba možemo da ponudimo optimalno rešenje za Vaše porudžbine.NAŠE USLUGE

Kvalitetan proizvod, poštovanje rokova i zadovoljan kupac – moto na kom se zasniva filozofija naše firme!